Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фарове GTA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеВчера си свалих фаровете и днеска ги направих като на колегата, по късно ще кача и снимки от процеса на работа, обаче искам да отбележа, че не се постига ефект като при нови фарове, самите стъкла са помътнели съвсееем лекичко и някакси ме дразни това, но това е положението!!!
И едно въпросче офтопик: дали някой има представа откъде да си намеря полупрозрачна боя или нещо такова??? В смисъл като боядисам стъкло с нея да даде отенък на цвета но стъклото да си остане прозрачно!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеАко съм те разбрал правилно, търсиш трансперантна боя?
Продава се в "Бриколаж", примерно, и има над 10 цвята
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеИзползвай автолак.Единствено се съмнявам че ще ги направиш еднакви.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе то и аз се съмнявам, ама нали за това зимам боя, която дава само отенък на цвят и оставя стъклото прозрачно, ще правя опити преди това и като видя, че не се случва може и да се откажа, ама ако докарам цвета много ше ми тичат тъмно сиви прозрачни стъкла на форовете!!!sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеИскам да боядисам самите стъкла на фаровете, обаче да си останат прозрачни и мисля, че с това което казваш ще стане, обаче дали може после да се мине и с лак и втвърдител за да го запечатат???
А стъклата ги остави на мира, че като ги гледам колко са изгоряли, ще светнеш като кандило
Опитай да ги полираш, но не ги пръскай с лак, освен ако не слагаш пластификатор в него.
Другият вариант е ксенон, ако още нямашsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеС тази боя е много тънка границата между светло и тъмно.Ако пръснеш мааалко повече и става манджа с грозде.
Comment
-
Не мога да ти кажа как да го направиш.Вземи един спрей и пръсни обикновено стъкло.Твоята ръка не е моята.Прецени.Тези спрейове не са качествени според мен.Разклати го хубаво преди употреба, ама хубаво.Колкото повече свършва боята толкова по-тъмна става.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеНе мога да ти кажа как да го направиш.Вземи един спрей и пръсни обикновено стъкло.Твоята ръка не е моята.Прецени.Тези спрейове не са качествени според мен.Разклати го хубаво преди употреба, ама хубаво.Колкото повече свършва боята толкова по-тъмна става.
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеМоже да ги почистиш с водна шкурка. Според мен ще се изчистят хубаво.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе на един приятел на Омегата(от новите) го пробвахме със водна шкурка и направо им разказахме играта, помътняха много яко, ама незнам ако първо ги мина със водна шкурка и после ги боядисам и лакирам отгоре дали няма да стане???Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
Comment